Visuals for I want it all by Karmin

I love them since i first noticed their covers on youtube. After all the success they reached through social media and video sharing Karmin became an unmistakable sight on the big map of show business. They're funny, talented and also looking good - of course Amy and Nick looks good together as well. 

The duo released their newest video for catchy 80's stlyed song I want it all. They dancing with roller skates on their feet. And various couples find each other as Amy chants she wants it all! :)

I love the song, it is a bit classy because of the disco era feeling and also tacky. After i first watched the lyric video, can't get it out of my head. 


Check out the video below! 





Bírom őket, amióta először találkoztam a coverjeikkel a youtubeon. Azóta, hogy óriási ismertségre tett szert a Karmin az internet segítségével egyértelműen a zene-biznisz térképén letörölhetetlen ponttá váltak. Amy és Nick amellett, hogy tehetségesek, viccesek, egyéniségek és jól néznek - egymás mellett is tökéletesen festenek.

A duó kiadta legújabb klipjét, az aktuális I want it all című dalhoz. A dal egy kicsit a diszkólázat idézi, meg kissé nyolcvanas évekre emlékeztet. Miért van az az érzésem, hogy ez lehet egy új irány a pop zenében? Nem ez az első ilyen stílusú dal ugyanis mostanság.
A klip ismét színes és mozgalmas. Amy és Nick görkocsolyázva tánciznak és különféle párokat látunk, akik a dal közben egymásra találnak. Amy meg csak egyre azt énekli, hogy "mindent magának akar."

Remek a dal, kicsit klasszikusnak mondható a diszkólázas benyomás miatt. Tipikus pop szám. Igazi fülbemászó muzsika, mióta először hallgattam meg a lyric videót, azóta nem tudom kiverni a fülemből.

A videó felül látható!


0 megjegyzés: