Introducing - Paloma Ford

Look what i've found! Young talent Paloma Ford is a american singer, she formerly was the background singer of Macy Gray. She's active since 2013, that was the year when Meek Mill released his song I don't know featuring Paloma Ford. Ménage a trois followed this video and Right now.

Paloma's style is a bit edgy, but she's very outspoken, she says about herself that she's bold, free, stylish and honest. The songstress had worked on her upcoming EP wiht producer-songwriter duo D&D. She told recently that this boys helped her a lot to construct her own sound.

Paloma Ford's latest single is Lemme see featuring Meek Mill - who is actually behind bars - and it sounds crazy! Her other new song is Summer in California, which is very catchy and features one of the most famous LA-based rapper Snoop Dogg. Can't stop listetnin' to it! 

Enjoy!

Nézzétek csak, kit találtam! Az ifjú tehetség neve Paloma Ford, ő egy amerikai énekesnő, akiről sajnos egyelőre túl sokat nem lehet tudni. Az azonban tény, hogy nem újonc a szakmában, hiszen korábban Macy Gray vokalistája volt, azonban csak 2013-ban lépett elő a rivaldafénybe. Ebben az évben jelent meg ugyanis Meek Millel közös száma az I don't know, aztán ezt követte a többi Ford nóta. A Ménage a trois, a Hit of you vagy a Right now.


A hölgyemény szókimondó dalszövegeiről ismert, de azt is vallja magáról, hogy nagyon is őszinte. Ami a zenéjét illeti azt mondja: merész, szabad, stílusos és őszinte. Jelenleg egy EP-n dolgozik, amiről nagyon kevés infót szivárogtatott csak ki. Azt viszont már tudni lehet, hogy a producer duo D&D keze munkáját dicséri majd. Az énekesnő egy interjúban elárulta, hogy a srácok nagyon sokat segítettek neki abban, hogy kialakítsa a saját zenéjét.

Paloma Ford legújabb dala a Lemme See, amelyben a már említett Meek Mill is közreműködik - igaz ő jelenleg sitten van. A másik fülbemászó alkotás, a Summer in California, amelyhez naná, hogy a legmenőbb LA rappert hívta segítségül, Snoop Doggot.

Jó zenehallgatást!



Follow Paloma Ford
... on Facebook 
...on Youtube 
....on Twitter 
....on Soundcloud

0 megjegyzés: