New: The Cranberries-Zombie (Kelvin Wood Remix)



This one was truly love at first listen. I loved Zombie back in 1994. when Cranberries dropped it, and i even love it much more in Kelvin Wood's interpretation. It only remained one teeny-tiny question in me: who the hell is this genius???
Kelvin Wood is only 19 years old self taught house DJ, producer, engineer from England. He did the remix very well. Gave back his glory to Zombie, and even more glow with the help of modern house music elements.


Ez a dal szerelem volt első hallásra. Régen is szerettem a Zombiet, még amikor a 90-es években nagy sláger volt. Akkoriban talán azért lett akkora siker a Cranberries számára, mert igazán formabontó nótát sikerült összehozniuk. Na ehhez a klasszikushoz nyúlt hozzá a mindössze 19 éves angol DJ Kelvin Wood. És milyen jól tette! A fiatalember új értelmet és új ragyogást adott az egyébként kicsit sem megkopott Cranberries számnak. Kelvin egyébként nem régiben szerződött le egy kiadóval, és autodidakta módon sajátította el a zeneszerzést. Jelenleg azon ügyködik, hogy előadóknak írhasson dalokat. Abban biztos vagyok, hogy fogunk még hallani róla.


0 megjegyzés: