EMA 2009 ON AIR WITH bestmp3

MTV EMA 09 logo Pictures, Images and Photos

KEZDŐDIK!!!!!!!!!!

20:52

Joss Stone-ról az elmúlt 52 perc alatt megtudtuk, hogy 86-ban született, szereti rock zenét, ,meg úgy általában minden megjelent hírességnek nyal:P Ja és egyébként csapnivaló riporter:P És szülinap mániás, mindenkitől azt kérdi mikor született, minek van itt? Ilyen elcseszett kérdést!! Egyébként legutóbb a Tokio Hotel volt a kamera előtt Joko-val és Joss-szal. Megtudtuk, hogy a fiúk jelöltek az új albumuk a Humanoid is megjelent, melyen nemcsak angol, hanem németül előadott számok is vannak. Ja és azt is, hogy a banda felének van csaja. Az énekesnek biztos nincs, mert tiszta homi feje van:O



Toki HOtel at 2009 EMA Berlin

20:31

Jean Reno az EMA-n! Mi a francot keres ott??? Hát a legjobb férfi előadó díját adja át. És az is kiderült róla, hogy 5 gyereke van és most született meg a legfiatalabb! Ennyi idősen??? Grat Jean!

És Jay-Z-t meg Beyoncé-t akarja látni, halad a korral:D

Ja és teszi a szépet, a mindössze 22 éves Joss Stone-nak, ez a pasi egy kujon!!!

Jean Reno at 2009 EMA

20:21
Shakira is befutott, aki elárulta Joss-éknak, hogy a Did it again-t adja majd elő. Valamint közölte Joss Stone-nal, hogy imádja a hangját (!!!) és a dalait, és nagy rajongója!!!!



Shakira and Joss Stone at 2009 EMA



Elindult a buli!!! A red carpet show éppen zajlik, amelyben Joss Stone műsorvezetőként debütál. Az imént épp a Green Day-t faggatták, akikről kiderült éppen annyi idős a banda mint Joss Stone. Valamint a fiúk azt is elárulták a brit soul énekesnőnek, hogy a jelenlévő sztárok közül szívesen énekelnenének Lady Gaga-val! Na ez érdekes felvetés!


Green Day at 2009 EMA Red Carpet Show in Berlin




Épp az előbb távozott Leona Lewis a kamerák elől! Aki elárulta nagyon izgul, a legjobb európai előadónak jelölték!


Leona Lewis at BERLIN 2009 EMA

0 megjegyzés: