Sugababes update

Sugababes latest lineup with Jade Pictures, Images and Photos

Igaz, hogy eltolták az új albumuk a Sweet 7 megjelenését, jövő februárra és mostanság csak botrányos hírek miatt hallhattunk róluk, de végre új zenék is napvilágra kerültek tőlük. A Sugababes gépezete ismét beindult, itt van két új szám: Thank you for the heartbreak (Keisha hangjával) és a Sean Kingstonnal közös Miss Everything.
Amelle néhány napja bejelentette: készen áll arra, hogy ismét dolgozzon! Úgy nyilatkozott, jobban érzi magát, mint valaha és készen áll, hogy hazatérjen. Mint arról korábban beszámoltam, Amelle Berrabah a Sugababes oszlopos tagja idegösszerponást kapott, s emiatt egy luxus európai klinikán ápolták. De most már alig várja, hogy visszatérjen a munkába és ezt a szomorú időszakot maga mögött hagyhassa.
A brit lánytrió weboldalának információ alapján legközelebb november 14-én lépnek fel a lányok. Birmingham-ban a Christmas Lights Show-n tombolhat az angol nép a három csajszi új számára, az About a girl-re! A party egyébként ingyenes lesz és Chipmunk meg a JLS is fellép.
Majd legközelebb decemberben, 18 és 19-én valamint 22-én és 5-én lépnek fel!

It is true that they pushed they album Sweet 7 back till 2010. February, and it is true to that in the last few weeks we heard about the three girl just because of they scandalous news, but we got new songs from Sugababes! Thank you for the heartbreak and Miss Everything feat. Sean Kingston are new songs from Sweet 7 (both with Keisha's voice)!

And Amelle is ready to come back! The Sugababe told: she is ready to work again, she cant wait to work, and leave behind her back this hard times. You know about that, Amelle Berrabah was on an exclusive european clinic because of she diagnosed with nervouse exhaution. But she will go back. The girls wil performing:

November 14. Birmingham Christmas Lights Show
December 5.
December 18.
December 19.
December 22.



Thank You For The Heartbreak - Sugababes




Miss Everything - Sugababes Ft. Sean Kingston

0 megjegyzés: