Extra Sugababes post

amelle Pictures, Images and Photos



Mint tudjátok, Amelle a Sugababes már oszlopos tagja, ismét régi fényében tündököl, ugyanis múlt hétvége óta ismét dolgozik! Elmondta, nagyon izgatott a munka miatt, hiszen számos új lehetőség van az új tagban Jade-ben.
"Nekem és Heidi-nek nagyon nehéz volt az az időszak. Szükségem volt rá, hogy elmeneküljek és kikapcsoljam az agyamat. Most már sokkal jobban érzem magam. Ez egy nagyon izgalmas időszak számomra, számunkra Jade csatlakozása miatt. Tényleg előre, a jövőbe nézünk."

Photobucket



Annak ellenére nyilatkozta ezt Amelle Berrabah, hogy egyes sajtóorgánumok tudni vélik, hogy az eredeti Sugababes (Keisha, Mutya, Siobahn) ismét össze kívánnak állni. Már, ha ez tényleg valóssá válik, akkor az újaknak befellegzett - véli néhány blogger. Hát én meg nem is tudom, lehet, hogy akkor annyi a Heidi, Jade, Amelle formációnak... Pedig a Sweet 7 dalai, az eddigi legjobb Sugababes dalok, ez tény. De úgy tűnik a rajongók egyelőre kiállnak a brit hármasfogat mellett. Heidi megköszönte a rajongóknak kitartásukat az elmúlt két hónapban: "Szeretném megköszönni a rajongóinknak, hogy ebben a nehéz helyzetben kitartottak mellettünk - mondta a "Cukibaba" - Tudom nem egyszerű megérteni a változást, de mégis velünk maradtak, ezért pedig nagyon hálásak vagyunk!"
Vasárnap adták ki az About a girl-t, ami a második track a Sweet 7-ről a Get Sexy után. Csakhogy az About a girl sokkal jobban nyitott, hiszen már vasárnap a top 10-ben tanyázott. Mégis későbbre tolták a lányok az album megjelenését. Ennek okaként jelölte meg Heidi Amelle betegségét, ami miatt nem tudták eléggé "megreklámozni" az albumot. (Elég átlátszó kifogás!) "Mi csak azt szeretnénk, ha a rajongóink tisztában legyenek vele, hogy milyen hanganyagot vehetnek a kezükbe a megjelenés után. Nem az időt húzzuk, csak megfelelően akarjuk tájékoztatni a Sugababes rajongóit." A Sweet 7 március 10-én jelenik meg. Legújabb track az az új CD-ről a Wear my kiss, amit a hétvégén mutattak be a lányok az egyik brit adón!


Sugababes - Wear My Kiss.mp3 - Sugababes

0 megjegyzés: