Another Christmas with Mimi!


Mariah Carey has announced that she record a new holiday album for this christmas. As you may know Mimi also had a holiday CD called Merry Christmas, it became a classical christmas album which includes All i want for christmas.
She told, she will release the new record in this November. The CD will including 6 new songs and a remix of All i want for Christmas.

Mariah Carey megerősítette, hogy új karácsonyi lemezt készít. Az énekesnőről tudvalévő, hogy már készített egy ünnepi hangvételű zenei anyagot, ennek címe Merry Christmas volt és hatalmas sikert aratott világszerte. Sőt, igazi klasszikussá vált az aranytorkú amerikai tehetség lemeze.
Az új album novemberben jelenik meg és hat vadonatúj karácsonyi dalt fog tartamazni, valamint egy All i want for christmas remix-et.
Kétségeim vannak azért affelől, hogy milyen új karácsonyi számot lehet készíteni. Hiszen a zeneiparban már évtizedek óta születnek karácsonyi dalok, szinte minden aspektusból közelítettek már a zenészek az ünnep témájához. Mondhatnám, hogy lerágott csont. Sőt, jó néhány éve csak a régieket dolgozzák fel az előadók. A régieket, mert azok igazán jó dalok voltak, szép szöveggel és még gyönyörűbb zenével.
Azt azért hozzá kell tennem, hogy én magam imádom a karácsonyt és a hozzá tartozó, az ünnep hangulatát emelő dalokat. Úgyhogy, ezt is kíváncsian és izgatottan várom.

0 megjegyzés: