Nikita new vid

Emlékeztek még a fenti képen látható két csajszira? Ők a Nikita, az ukrán lánycsapat, akiket ugyan azért "hoztak létre", hogy a férfinép kedvében járjanak. Ami sikerült is, mert a két egykori playmate túlfűtött videóit zabálja a férfinép.
Ők azok, akik úgy tesznek, mintha leszbikusok lennének, pedig nem azok, mert egyiküknek már van egy gyermeke és hírbe hozták Dasha-t Hugh Hefner-rel is. Szóval minden érv amellett szól, hogy csak reklámfogás a leszbikusság.
Na szóval, összeállnak az orosz és ukrán csajszik kéttagú lánybandává verődnek és aztán leszbinek mutatják magukat. Ez már bejött egyszer! A T.A.T.U. is így lett világhírű, még az MTV VMA-n is felléptek egyik évben.
Dasha-nak és Juliának megvan az esélye ilyen alapon!
Új klipet készítettek, igaz már nem most, hanem néhány hónapja. De mivel nem találtam hozzájuk semmilyen weboldalt vagy twitter-t vagy egyebet nem is igen tudok róluk tájékozódni, hogy mi is van velük. Mindenestre itt a klip a Koroleva azaz Királynő című dalhoz.



Hááát, ez sem kevésbé botrányszagú, mint a Verevki volt. (abban anyaszült meztelenül sétálgattak)
A kisbaba egyébként Julia keresztfia, az ő szereplése a klipben kis botrányt kavart, ahogyan az is, hogy  a lányok a videóban apácának öltöztek. Róluk mindenki tudja, hogy nagyon nem azok....
Egyébként azért sikerült kicsit többet megtudnom a Nikita-s csajokról, mégpedig azt, hogy debütáló albumuk tavaly jelent meg Mashina címmel. 

Eléggé dögös lett a borító és a kis háromszög is hirdeti, hogy vigyázat túlfűtött tartalom található a korongon! 
Tracklista:
1. Soldat (Soldier)
2. Verevki (Ropes)
3. Polyot nad zemley (Flight To Land)
4. Burya v pustine (Desert Storm)
5. Mashina (Car)
6. Zaychik (Bunny)
7. Frantsuzskiy potseluy (French Kiss)
8. Koroleva (Queen)
9. Vetrom (Wind)
10. Eto chuvstvo (This Feeling)



Itt jegyezhetitek elő az albumot, illetve rendelhetitek meg! http://ukrmedia.biz/nikita-mashina-p-6695.html

Nikita the ukrainian band including Dasha Astafyeva and Julia Kavtaradze made a new video for their single Koroleva (Queen). The girls acting like they are lesbian, but everybody knows that is's great. So, here is the vid below. Which includes a baby, who is Dasha's godson. And the girls looks like nuns. Scandalous. 


Nikita has released their debut album in last year, but they don't have official website and i did'nt know that. Anyway the album cover is below and track listing too. 
You can purchase the CD here: http://ukrmedia.biz/nikita-mashina-p-6695.html

0 megjegyzés: