Jessi Malay update

Emlékeztek még erre a csajszira? Ő énekelte a Booty bangs-et, ami az egyik kedvenc dalom volt. Aztán előhozakodott a Cinematic című dallal, ami szintén nagyon tetszett - de azt hiszem ezzel csak én voltam így, mivel az énekesnő azóta sem hallat magáról.
Még áprilisban adott ki egy kislemezt, On you címmel, szerintem tök jó, de valahogy nem kapós.
Videoklip azóta sem készült hozzá. És beharangozta Jessi Malay új weboldalát és az sem működik. Valami nem okés ezzel a csajjal!
A látható jelek szerint, még mindig a Warner-nél pontosabban a Raprise Records-nál van,  és úgy tudom, hogy egy lemezt tervezett erre az évre, melynek cím Jessi Malay lett volna. Kérdés, hogy ebből lesz -e valami...

Do you remember of this girl? She singed Booty bangs - it was one of my fav songs - and after this she released Cinematic, which was also a nice song! 
And since this she dont heard about herself! But why?
In april she released a song called On you, it is great, but she don't shot a video for the song. And Jessi Malay promoted her new website, but it is still unavaliable! There is something wrong with her! 
She is still signed artist of Raprise Records and i rode that she wanted to release an album in this year titled as Jessi Malay. But the question is: will something happen in this year...


Buy On you/ Vedd meg az On you-t:

0 megjegyzés: