Starshell - Bright and loud as a bomb!

Tudjátok, mi az a Starshell? Az egy afféle katonai eszköz volt, amit meggyújtottak és a benne lévő magnéziumnak köszönhetően nagy fényt bocsátott ki és - gondolom én - azért kapta a star azaz csillag nevet, mert egy ejtőernyő féleséget is tartalmazott, amelynek köszönhetően - és a hőnek - felrepült és bevilágította a csatateret. Na így csillog a Starshell nevű újonc énekesnő is a showbusiness csataterének egén!
Ő Mary J. Blige lemezkiadójának a Matriarch Records-nak az első leszerződött előadója.
Őt inkább zeneszerzőként és dalszövegíróként ismerik a showbusiness-ben. De most kiadja saját - eddig még név nélküli - albumát, melynek előfutára a Fernando Garibay által jegyzett Superluva.
Az énekesnő azt vallja magáról, hogy ő csak egy lány, aki jól akarja érezni magát, ezért is szereti ezt a dalt. Ami egy kicsit nyolcvanas évek beütésű, tempós nóta.
Starshell elárulta albumáról, hogy a dalírásban Blondie és a Duran Duran inspirálta, azt mondta még róla, hogy egy olyan lemez lesz, amely kifejezi az érzéseit. Hozzátette: a lemez készítése közben ő maga is felnőtt nővé érett.
Starshell volt egyébként Kanye West Love Lockdown-jának írója is!

Do you know what is starshell? It is a military tool, which was lit it began to strong shining because of the magnesium inside. And it is star, because it have had a so called parachute, with this help it flew up and lit up the battlefield. So, the singer Starshell shine's like a starshell on the sky of the show-business!
She is better known as a songwriter, but now she will release - he still not titled - album by Mary J. Blige's label Matriarch Records, as her first official signed artist. 
First single is Supeluva produced by Fernando Garibay. The song got a 80' taste, and it's uptempo single. Just like the debut album of Starshell, she said that was inspired by the music of Blondie, Duran Duran and Prince.  She told that the album will be emotionali, a story about a relationship and for sure 80's smell. She added: she grown up during the recording. 
She was a writer of Kanye's Love Lockdown!





0 megjegyzés: