A big Rihanna post!

This is the official cover of Rihanna's second single of her new album Loud What's my name. Which is officially featured rapper singer Drake, and the video will premiere on 26th October. 
And here is the new clip of the another single Who's that chick! This is official a first the single of David Guetta's new album One more love, the star DJ's new CD will be released on 29th November. 
It is also official confirmed that Rihanna will record Love the way you lie part 2, but it is'nt sure that Eminem will participate on the possible smash hit. On Rihanna's new album Loud can we find Love the way you lie. 


Fent láthatjátok Rihanna soron következő kislemezének borítóját, ez a What's my name lesz. Amelyhez információim szerint leforgatták a videót Drake-kel. Mivel már hivatalosan is megerősítették, hogy a rapper-énekes is részt vállal Rihanna új számában! A videó október 26-án jelenik meg.
Alább pedig egy új klipet láthattok, ami igaz Rihanna nevével van fémjelezve, de a dal - a Who's that chick - David Guetta új albumán a One more love-on lesz rajta (ez november 29-én jelenik meg).
Azt is megerősítették, hogy az énekesnő felveszi a Love the way you lie part 2-t,  azaz a Love the way you lie második részét. Ám azt senki sem erősítette vagy cáfolta meg, hogy Eminem is részt vállal a dalban. De az biztos, hogy a legújabb Rihanna albumon a Loud címűn rajta lesz a dal.

0 megjegyzés: