A Christina Aguilera post



Az egyik kedvenc énekesnőm Christina Aguilera, aki a top 10 énekesnőim listájának toronymagasan a tetején áll. Ezért is ért váratlanul a felismerés, hogy új Bionic című albuma siralmas eladási mutatókat produkált. Számomra teljességgel érthetetlen, hiszen az album annyira, de annyira jó! Telis-tele jó számokkal! Hogy tudnak az emberek ennyire süketek lenni?!
És aztán nemrégiben az énekesnő azt nyilatkozta, hogy bánja a korai gyermekvállalást, mert közben a "trónjáról" letaszították a fiatal trónkövetelők. Na, de Christina ez egy ilyen szakma! Egyszer te vagy a sztár, aztán jön egy másik, egy újabb....Nem a bébire kell fogni!
És egyébként is az album teljesen okés!
Legutóbb pedig arról lehetett olvasni, hogy férjét okolja a díva a lemez sikertelensége miatt! Na ez durva, pedig még a Back to basics idején annyira szerelmesek voltak, most meg nem élnek házas életet és ráadásul az érthetetlen szerencsétlenségét a férjére keni?
Pedig én nem győzőm hangsúlyozni, az ALBUM JÓ!


Vegyétek meg, megéri! Klikk ide!
Ami  a dalokat illeti, nekem a legjobban az I hate boys tetszett az albumról, de nagyon jó lett a Desnudate is és persze a Bionic, no meg a Woohoo, amelynek alapja egy magyar szám!
Nekem csak lassú számok nem tetszenek a lemezen, kivéve az I am, na az jó.
A Not myself tonight-ot meg nem is ragozom, mert az annyira, de annyira tuti!



One of my favorite songstress is Christina Aguilera. On the top list of my fav singers she is high on the #1 position! And this is why i rode depressed that her latest album the unrepeatable Bionic failed. Why? The album is awsome, and full with amazing songs! 
And a few days ago Aguilera told, that she mind the early family foundation, because while she educated her son younger, fresher "throne demenders" precipitated her. But Christina life's like this, the business is like this: peapole come peapole go. One day you up, and tomorow down. Why should her blame all of her unsuccess to the baby?






But Bionic is okay, i really think so!
And now she told that the unexpected failure of her last album was her husbands fault! Why???
The album is totally awsome! I don't know why peapole don't like it! Where are the peapol have their ears????
Buy Christina Aguilera's Bionic, it worth it! Click here to buy!






0 megjegyzés: