X-Faktor 2. élő adás percről-percre


A kieső: Domokos Fanni :-(
22:32 Mariann is színpadra lépett, elég jó volt, meg egy elég jó számot énekelt Anastacia-tól a Paid my dues-t!
Aztán utána jött még Takács Nikolas, aki egy Dreamgirls betétdalt énekelt, mégpedig az I am telling you-t, amit a Nyári lányok egyike is énekelt a selejtezőn, de Nikolas sokkal jobb volt. A ma este sztárja!

20:52 Lement még négy előadás. A második blokk a Summer Sisters-szel kezdődött, de nem volt átütő. Viszont Vastag Csaba előadása....Egy Ákos dalt választott és mit ne mondja, Ákost nem bírom, de ő jól énekelte el a magyar szupersztár dalát!
Aztán ott volt még Király L. Norbert is, aki egy új oldalát mutatta be, ugyanis egy érzelmes lírai dalt énekelt. És nem is rosszul! Persze a zsűri valami flikk-flakkot várt volna tőle, de ebben nem volt semmi flikk-flakk! De nagyon jó volt, mert egészen új oldaláról mutatta meg a kaposvári fiút és persze a hangját is! Nem csak rekedtesen tud ő énekelni....
Janicsák Veca...nekem ő még mindig sablonos! Nem egy egyedi valami, ami világsztár tudna lenni. De amit csinál az jó. A frizurája meg kifejezetten tetszett!
Ezután jön még néhány érdekesség, hiszen vissza van még Szabó Mariann - az én kedvencem - és Nikolas is, meg Shodeinde Dorka.


És a mai sztárvendég Zséda lesz!

20:00 Eddig négy eladó lépett színpadra, szerintem a legjobb a négyből a Non-Stop volt. Ők az egyik kedvenc dalomat adták elő a 4 Minutes-t Madonnától és Justin Timberlake-től! Szuperek voltak.
Második helyre tenném Wolf Katit a Hot Stuff-fal! Őt követi Domokos Fanni a Natalie Imbruglia számmal és aztán Vastag Tomi, aki kicsit hamis is volt.

0 megjegyzés: