X-Faktor 5. élő adás - ÉLŐ KÖZVETÍTÉS!!!



Ez már megint egy kicseszett döntés volt, ők legalább üde színfoltjai voltak a műsornak! Persze ez egy nagyon nehéz műfaj, ezt Miklós is elmondta. De Miklóst is sajnálom, bár múlt héten lehúztam őt a döntése miatt, de ő mindent megtett. Mármint sokat dolgozott velük, és ő egy remek szakember, kár hogy minden csapata kiesett...
Geszti Péter szerint egyébként az X-Faktor leginkább nem is a Non-Stopban hanem a Miklósban van!
Persze ez a post nem róla szól, hanem a faktorosokról. Na szóval, én most ledöbbentem!!!!!! Gondolom TI IS!!!!!!!!!!

Geszti Péter eldöntötte: Non Stop megy!

Nagy Feró szerint, Non-Stop menjen! Geszti dönt!

Keresztes Ildikó voksa: Non-Stop menjen.
Malek Miklós voksa: Nikolas menjen.

És most következik a feketeleves, a zsűri leadja voksát Nikolas-ra vagy a Non-Stop-ra.

Ez egy Elvis szám????


A Non-Stop lépett színpadra. Most nincsen semmi "stand up comedy", ahogyan azt Feró korábban mondta, csak simán kiálltak és lenyomják adalt, ami hozza a színvonalat. És a közönség élvezkedik.
Miklós arcán semmi jó nincs! Ez rossz jel!!!!!


Nikolas kezdi a párbajt, de szerintem ő neki ennyi volt...És ez a rosszindulatú pletykáknak is betudható...Nem hinném, hogy a Non-Stop ne lenne bent az utolsó négyben vagy háromban vagy kettőben. Ők egy olyan unikumnak számítanak, ami még egy nincs a magyar zenei palettán. Tehát ők mindenképpen maradnak és ha ismét borítékbontásra kerülne sor, akkor is ők maradnának bent.
Persze most nagyon tapsolnak, meg nagyon sikoltoznak a stúdióban miközben Nikolas énekel. Most ez mondjuk tök jó, Cserháti számot énekel egyébként. Jól.

A Non-Stop és Nikolas párbajozik....5 az 1 ellen!

OMG, csak fiúk maradtak és közülük csak Király L. Norbi jutott tovább! Ez durva!


Wolf Kati, "anyukám kedvence" is továbbra is X-es!


Vastag Csaba is tovább mehet!


Shodeinde Dorka!


Janicsák Veca is továbbjutott!


Vastag Tamás bent van!

Jelenleg az eredményekre várnak!

Hát hiába volt ez egy Ronan Keating dal (When you say nothing at all), meg hiába volt pop én nem láttam se szivárványt, se napocskát a színpad felett. De a közönség vastapssal jutalmazta az előadást.
Geszti Péter szerint, egy nagyszerű hang rátalált a műfajára. "Látod, milyen nagy sikered van, ha egy normális dalt választasz?" - mondta Malek Miki! "A tények magas dolgok, mondta Virág elvtárs." - Keresztes Ildikótól idéztem.
Tomi úgy érzi, hogy most visszatért. Én nem, szerintem már mehetne...De a tinilányok úgyis bent tartják.

A zsűrinek bejön és a közönségnek is, nekem nem igazán!

Vastag Tomi jött a színpadra, valami happy-s nyál genyó dallal...

A zsűrinek is tetszett, bár volt aki nem ismerte fel elsőre a dalt - örgek, ez van - és Feró azt mondta, hogy végre kiléptek a stand up comedy-ből. A fiúk azt mondják, hogy általában Zsoltit ismerik fel. A kisfilmjükből kiderült, hogy Lady Gaga-t nyomattak egy templomban, mégpedig a Bad Romance-t, amitől betérdelt a "népség", ahogyan Zsolti mondta.

Szuper! Ők azok, akik mindent dalt, a magukévá tudnak tenni! És a szám végén ledobták a zakókat, tutik voltak!

Rihanna-tól a Don't Stop the Music-ot éneklik a fiúk és szmokingban vannak meg színes ingekben és nagyon jól néznek ki-! Főként a főénekes srác!

Malek Miki mindenkit Vegas-ba vinne??? Vigyen már ENGEM is!!!!
A Non-Stop felkonferálásánál már ujjong a közönség!

Ez az én véleményem, de most mondják a mentorok!
Keresztes Ildikó szerint annyira jó, hogy nagyon! Malek Miklós szerint, a közepe döcögött és nem jött le, hogy komfortos neki a dal. Pedig de!
Geszti szerint olyan Kati mint a Titanic zenészei, amikor süllyed a hajó, akkor is zenélnek. De csodálatos.

George Michael számot énekel és úgy tűnik betartja azt amit Feró javasolt neki. Történetesen azt, hogy lássa, hogy élvezi az előadást. Ez ráadásul egy George Michael és Mary J. Blige duett volt, de Kati egyedül is szuper! Nincs semmi sallang, csak ő és a dal és a színpad! De milyen királyul nyomja!

Most a szerintem győzelemre legesélyesebb énekes, Wolf Kati!


Wolf Kati, Vastag Tomi és a Non-Stop jön a reklám után!

Geszti Péter szerint csak a dal második fele volt gyenge, szerinte énektanárhoz kellene többet járnia és megoldódna a gond. Azt mondja Malek Miklós is, hogy az első 20 másodperc az csoda volt. És a szíve ott van, de a hangja nincs! Ez igaz! De a dalválasztásba nem kötnek bele, csak a hangképzésbe, amiben Feró szerint Király L. Norbi ebben a mezőnnyel szemben hátrányban van.

Hát ez elég lagymatag, én nem estem hasra, inkább mindjárt elalszok itt a klaviatúra felett. És egyébként szerintem hangilag se okés a téma! Most akkor Charlie imitátort alakít, vagy Király L. Norbit?
Mérsékelt a taps a stúdióban, de persze Keresztes Ildikó mindjárt sírva fakad...pfúj, de gáz!

Na, neeeeeeeeeeeeeeeeeeee! Charlie, Nézz az ég felé című dalát énekli és mennyire kísérteties!

Király L. Norbi jön!

Feró: "Tom Jones csak nézne, hogyha hallaná, hogyan lehet ezt a számot normálisan lenyomni!"

És az alulöltözött ribancok lenyomták Vastag Csabát! Mennyire jó volt ez a fellépés!

És most macsóra veszi a figurát a srác, Tom Jones-tól énekli a Sexbomb-ot! És milyen az a színpadi mozgás...OMG!




Vastag Csaba jön, akinek Feró szerint egy hibája van, az, hogy jóképű! Na, ez mondjuk igaz! :-D

Most tényleg jó volt! Szerintem bebizonyította, hogy miért is választották be a műsorba! Végre egy jót énekelt, nem ment el a hangja. Lehet, hogy most találták meg a neki való dalt. Dorka ruhája is tuti, vagy inkább érdekes.

Na ez már valami, Killing me softly-t énekli és eléggé magabiztos kezdés volt!

Nyekergős Dorka következik!

A reklám jön, aztán jön Dorka, Vastag Csaba, Király L. Norbi!

Feró szerint jobb volt, mint az eredeti. Malek Miklós szerint ne legyen irigy Veca az energiával, többet is adhat. Keresztes Ildikó azt mondta, ő megijedt attól, hogy Veca ezt választotta, de újjászületett Veca által, ahogyan Geszti Péter fogalmazott.
Egyébként érdekes feldolgozás volt, egy szál zongorával kísérték végig a dalt és minden nyálaskodás kimaradt belőle.
Vastaps!


Veca most ért el a saját szintjére! Eddig csak langyos volt, tökéletesen énekelt, de semmi extra. De most a hangja szinte ragyog. És tényleg igaza volt Ferónak az előző adásban, hogy ledobta a rongyokat és magát adja. Ez az!

Veca a Piramistól énekli a Ha lenne két életem című dalt!

Geszti mentoráltja jön, Janicsák Veca!

Malek Miklós szerint nem mozdult ki a komfort zónájából most sem. Feró szerint már nem énektanár, hanem kezd énekes lenni. Geszti Péter szerint, az ének az ötös, de langyos volt. Ami persze nem szexuális utalás. És azt mondják nem meglepetés. Keresztes Ildikó azt mondta, Nikolas az aki minden műsorban tökéletesen énekel és mindig új színt mutat magából.

A nadrágja eléggé gáz, mintha teli rakta volna műsor előtt az izgalom miatt! :-D De a kalapja az most csilli-villi - trendi!

Hatásos volt Nikolas belépője és talán Jamiroquai-t énekel?! És milyen jól! Táncol is és, aminek örül, hogy ő is kapott táncos csajokat! Na, de Nikolas...

Takács Nikolas lesz az első, aki színpadra lép!

A BackIIBlack lép fel egy medley-vel!

Ördög Nóri outfit-je okés, a felsője nagyon szép, de a lábbeli....Hááát! Balázs miatt, mindig lapos csukákat kap és azok általában rondák. Most is!


Hé, Mindenki, pillanatokon belül kezdődik az X-Faktor és én élőben nyomom nektek az infókat! Izgi lesz, mai slágereket énekelnek a megmaradt versenyzők; Takács Nikolas, Wolf Kati, Vastag Csaba és Vastag Tomi, a Non Stop, Shodeinde Dorka, Janicsák Veca éééés Király L. Norbi!

Update hamarosan!

0 megjegyzés: