X-Faktor hírmorzsalékok!




Nap, mint nap újabb hírek jelennek meg a faktoros versenyzőkről, gondolom ez a reklámhadjárat része! Jól csinálják.
Ma például: Wolf Kati és Malek Miklós osztálytársak voltak. 20 évvel ezelőtt a két X-Faktoros személyiség egy iskolába, sőt egy osztályba járt. De csak négy évig, mert ez a szakközépiskolában volt, aztán mindketten más irányba mentek tovább. De az a hír járja, hogy a két család gyakran összejárt. Ennek ellenére állítják, a "közös múlt" nem befolyásolja a versenyt.

Shodeinde Dorka nemrégiben a Reggeli vendége volt, családjával. Ahol az édesapja arról beszélt, hogy lányának jobban kell teljesítenie a jövőben, ha tovább akar jutni. Dorka bevallotta, hogy az előző adás nagyon megviselte, mivel majdnem kiesett (jaj szegény!). És arra panaszkodott, hogy neki dupla teher nehezedik a vállára, mert nem csak énekesnőként, de ifjú anyukaként is helyt kell állnia!
Elég álszent dolog, ezzel takarózni! Ő akarta...

Ráment a meló Király L. Norbi beszédhangjára? Ezt mondják, sőt énektanára szerint nem ártana kicsit pihennie - nem mintha ez lehetséges lenne, amikor a világ leghíresebb tehetségkutatójában szerepel!
És Norbi is ezen a véleményen van, nem pihen, legalábbis amíg még dolga akad az X-ben biztosan nem. Egyes sajtóértesülések szerint azonban szó sincs hangszál megterhelésről, csak a túl sok bagó ártott meg a kaposvári énekesnek! Ki tudja? Hát Norbi biztos :-D

Állítólag Takács Nikolas-nak komoly hátszele van az RTL-nél, merthogy a csatorna egy meghatározó egyéniségével keveredett közelebbi viszonyba. Azt nem tudni ki az, mert mindenki jól titkolja. De egy magát megnevezni nem kívánó informátor - pletykafészek - azt mondta, nem csodálja, hogy a románcot titkolják, leginkább a Nikolas szíve hölgyének kiléte miatt.


A kezdetektől fogva erős az X-Faktor! Az elmúlt adást a 18-49 éves korosztály 55,2%-a kísérte figyelemmel, azaz 2,5 millió tekintett szegeződött a képernyőre az RTL Klub tehetségkutatója miatt.

0 megjegyzés: