David Guetta - New album this summer




A francia sztár DJ nem jelentkezett mostanság új dallal, sem infókkal arról, hogy vajon készít e valami meglepetést rajongói és a dance kedvelők számára. Ám a hallgatásnak vége, David Guetta facebookján tette közzé vadonatúj Where dem girls at című számának video teaser-jét, amelyben FloRida mellett Nicki Minaj is közreműködik majd. A kislemez hivatalosan május 2-n jelenik meg, az albumról pedig David Guetta csak annyit árult el, hogy nyáron érkezik.
Csak zárójelesen megjegyezném: azt hiszem az volt életem legnagyobb zenei élménye, amikor első sorból csápolhattam David Guetta zenéjére, azóta aztán (és persze előtte is) nem tudok leszokni a zenéiről. Néha gázosan viselkedik, de a zene amit csinál mindezt felülírja!


The french star DJ David Guetta did'nt give us new music, or infos about a new album or something. But the wait is over! Guetta published a video teaser about the new single Where dem girls at featuring FloRida and Nicki Minaj. The new single will be out on 2nd May, and the album will come out this summer.



Actually, the full song is here!

A teljes dal, pedig itt alul található!

0 megjegyzés: