Nicole Scherzinger update





Kedvencünk a kedves Nicole Scherzinger a minap a híres és kedvelt Ellen Degeneres show-ban lépett fel aktuális slágerével a Right there-rel. A fellépés kedvéért 50 Cent is ellátogatott a show-ba, amely után Tom Hanks-nek és Ellen-nek mutatták be a zenészek, hogyan is kell táncolni! :-D Nicole beszélt az amerikai X-Faktorbéli szerepléséről is, ugyanis az egykori PCD tag lesz az Egyesült Államokban az X műsorvezetője!!!!
50 pedig az új lemezéről mondott néhány szót, 8 éve nem készített új albumot, mert filmes munkája foglalta le. De a lényeg, hogy nyáron új zenét hallhatunk a rapper-től. Mást nem nagyon árult el róla.

Ma találtam egy lehetséges következő Nicole duettet, mégpedig egy másik rapper-rel FloRida-val, a dal címe Hollywood. Alább találjátok és az Ellen Show-béli fellépésről készült videót is.

Our favorite singer, the lovely Nicole Scherzinger performed on Ellen with fellow collaborator 50 Cent. After the Right there performance the two musician teached Ellen and Tom Hanks how to dance :-D 
Nicole talked about her role in the US X-Factor, she will be host the show. And 50 also talked about his work, he said we will hear new music from  him this summer!


I found a possible new duet with Nicole, Hollywood, featuring FloRida!
Check it out under the text.






0 megjegyzés: