Rihanna will shock us!


Rihanna következő kislemeze a Man Down lesz, melyhez egy igazán sokkoló videót forgat az r&b énekesnő. Persze ez nem is meglepő, hiszen amióta "jó kislányból rossz lett" azóta tényleg sokkoló dolgokat művel. A klip rendezője az, az Anthony Mandler aki a California King Bed klipjét is jegyzi. Mandler azt mondja, a Jamaikán forgatott klip erős lesz és ez a dal, pontosan egy olyan, amelynél erős a kapcsolat a vizualitás és a szöveg között. Ezért aztán kibontakozhatott a rendező a Man Down klipben.

A dal egyébként szerelemféltés miatt elkövetett gyilkosságról szól. Arról, hogy a lány lelövi a szerelmét és aztán küzd a saját lelkiismeretével. Kíváncsi vagyok ezt, hogyan viszik képernyőre  majd.

Rihanna's next single is Man Down (cover art on the top), and she shot a shocking video for the song. But this isn't a suprise, after the "good gilr gone bad" she does really slippery and weird things! So, the director of the video is the California King Bed maker Anthony Mandler. Who said about this video, that it will be intense. Because the narrative of the song and visuality are in very close relationship, so he can unfolds his talent. The video was shot on Jamaica and the release date is still unknown. 


The song is about a kill because of jelaousy and the girl struggles against her conscience. She shot his lover and after that don't know what to do. It's exciting who can they visaualize the narrative in a short videoclip. 

0 megjegyzés: