Sing again Shania!





Shania Twain egy ideje nem tud énekelni, mert diszfóniában szenved, vagyis legyengültek a hangszálai és emiatt nem megy neki a dalolás. A Grammy díjas country előadó azonban nem adja fel, igaz sokáig nem törődött a hangszálai fizikai állapotával, s ezért beszűkültek azok. De sokat fog dolgozni és az orvosai is bizakodóak, hogy a country sztár ismét dalra fakadhat. 


Miközben a sztár a visszatérését tervezgeti óva inti a rajongókat attól, hogy abban bízzanak, a közeli jövőben színpadon látják kedvencüket. Hiszen, amíg "ellentmondásos" hangok törnek fel Shania torkából, addig nem énekel élőben. Először visszaszerzi régi hangszínét, hiszen "fullasztó érzés" ha a saját hangod helyett valaki más szólal meg. - persze mindezt átvitt értelemben tessék érteni!


Shania Twain is suffering from the vocal impairment known as dysphonia, but she says it will not end her music career. The country music star has told that a lifetime of suppressing her emotions and not taking adequate care of her voice physically, was "manifested itself" as a sort of "bottleneck" in her throat."I will sing again! It will take a lot of work." 
While Shania Twain plans her return to music industrie, she cautioned that fans shouldn't expect to see her performing in the immediate future untill her voice becoming right. "It's that genuine choked up feeling that when you go to speak at a moment of anxiety.

0 megjegyzés: