Natalia Kills teased new song

Natalia Kills egyike korunk legígéretesebb énekesnőinek, eddig megjelent munkái egytől-egyig az énekesnő tehetségéről és egyéni stílusáról tettek tanúbizonyságot. Ezt a vonalat követi Kills új dala is, melynek címe stílusosan Kill my boyfriend vagyis Megölöm a barátomat!
Az új dal augusztus 16-án jelenik meg az Egyesült Államokban, s európai megjelenést nem tervez a menedzsment. Ez a dal direkt az amerikaiknak készült, de elképzelhető, hogy az Egyesült Királyságban is kiadják. Ám ez még a jövő zenéje!
A dal szövege igencsak agresszív, Natalia azt énekli "már van másik, gyűrűm, másik pasim!....És a dolgok annyira kib***ott tökéletesek, de tudom ****ra megérdemled, csak egy dolgot tehetek, hogy megtörjem ezt!" Mármint csak úgy szabadulhat a rossz kapcsolatból, ha megöli a barátját. Elképzelhető, hogy ezt a dalt a szövege miatt fogják majd cenzúrázni, nem úgy, mint a Wonderland-et, amelynek a klipje verte ki a biztosítékot sokaknál. S, mivel ez a dal az Egyesült Államok hallgatóságának készült, ahol tudvalevő milyen harcosak a szülők, egy ilyen dalszöveg hallatán lehet, hogy sűrűn vetnek majd keresztet. :-P


Natalia Kills is one of the most promisign talent of our age. Her singles so far was one by one unique, and revealed that she have a place in the business. Her latest single will be Kill my boyfriend, which will be released on 16th August in the US. This song was recorded for the US fans, and her management do'nt planning a Europe release. 
The lyrics are agressive she sings: "Things are kinda perfect, but i know you're f*cking worth it, there's only one thing i can do to break it off.....Im rolling the dice, got the wind in my hair, i gotta kill my boyfriend, yeah!"
Well, well, well... i think this will be another censored Natalia Kills song. Not because of the video like Wonderland, this one because of the agressive lyrics. And we all know how big warriors are american parents. I think when they first listen to Kill my boyfriend they will often give rise to crosses! :-P





0 megjegyzés: