VMA 2011.

Az idei MTV Video Music Awardst tisztelgés volt Britney Spears művészete előtt, aki egyébként a legjobb pop videóért járó űrhajós szobrocskát is hazavihette, emellett hazavihette a Michael Jackson Vanguard Video award-ot is, amelyet maga Lady Gaga, akarom mondani Jo Calderone adott át a pop hercegnőnek. Egy röpke pillanatig szemeztek egymással, és a közönség nagyon várta, hogy elcsattanjon egy csók. De hát a két énekesnő meggondolta magát.
Lady Gaga egyébként a legjobb női, a legjobb üzenettel ellátott videó díját is hazavihette. És nem kis megtiszteltetés érte azzal, hogy ő nyitotta meg az idei VMA-t Los Angeles-ben. A legjobb új elődadónak járó díjat Tyler the Creator nyerte, a legjobb duettért Katy Perry és Kanye West kapott egy szobrocskát. Ez volt Katy VMA-s debütálása és ő azt hitte Kanye-nak is ez az első VMA-je. Erre a színpadon állva megszólalt az MC: "Nem, nekem már van több is!" Az E.T.-ért egyébként a legjobb vizuális effektnek járó díjat is megkapta Katy Perry.
Az est másik nagy győztese Adele volt, aki a Rolling in the Deep videóért megkapta a legjobb művészi rendezésnek járó trófeát, és a legjobb filmezésért és vágásért is Adele vihette el az űrhajós szobrocskákat.
Rock videó kategóriájában a Foo Fighters diadalmaskodott, míg rap kategóriában Nicki Minaj utasította maga mögé a mezőnyt. Koreográfiák tekintetében ki más, mint a frissen terhességét bejelentett Beyoncé vitte a pálmát. Az év videója a hazánkban forgatott Fireworks lett, amelyért Katy Perry vihette haza a díjat.
Az est egyik legnevetségesebb mozzanata az volt, mikor Justin Bieber megnyerte a legjobb férfi előadó díját. Hogy, és miért, vagy hogyan?? Jó persze tudom, ezen a voksoláson a rajongók döntenek. Na, de akkor is! Nincsen szemük?! És fülük?!

Gaga egyébként a gálán tanúbizonyságot tett színészi képességeiről és arról, hogy akár egy stand up comedy-ben is megállná a helyét. Jo azt adta elő, hogy őt bizony elhagyta Lady Gaga. Ami annyira nem is nagy baj, hiszen állandóan magassarkúban mászkált, még a fürdőbe is!!!! És a haja, ami eleinte szexi volt, az a végére már összezavarta szegéby Jo-t. És Gaga azt mondta neki: "Te és én...ez csak egy próba volt!" Ekkor pattant a zongorához mr. Calderone és nyomta el cigijét annak tetején és kezdett bele a You and I taktusaiba.








0 megjegyzés: