Sunrise by The Cataracs and Dev

Dev brings us sunrise along with her friends, the Cataracs. I'ts a real cool song. You can ask, who are this guys who discovered Dev for us?
So, this is just two guy from Berkeley Calfironia. Campa and Cyrano making hip-hop and indie pop, and they makin' good! The Cataracs already got 4 albums (from 2006, 2007, 2008 and 2009.), but all of their music were released only in digitally format. The guys recorded a lot of mixtapes and they will release the latest album in March. If we talkin' about The Cataracs i should mention singles like Top of the World, or Like a G6 or even Dev's Bass Down Low. Campa and Cyrano produced loads of great tracks, Snoop Dogg's Wet was produced also by The Cataracs, and they got 50 Cent's latest track Im on it.
So they shared a new video on the vevo, the song called Sunrise and the video featured Dev. Like the song.


Dev napfényt hoz nekünk ebben az esős decemberben és ebben barátai vannak segítségére, azaz a Cataracs. Azt kérditek kik ők?
Ez két srác a kaliforniai Berkley-ből, Campa és Cyrano. Hip-hop és indie-popot gyártanak a srácok és nem is akárhogy! A Cataracsnak eddig négy lemeze jelent meg 2006 és 2009. között évente egy és jelenleg készül a negyedik, amely majd márciusban jelenik meg. Eddig még mindegyik lemez digitális formátumban jelent meg.
A fiúk nem kispályások, hiszen egy olyan őstehetséget fedeztek fel, mint Dev és olyan nagy nevekkel dolgoztak már együtt, mint pl. 50Cent vagy Snoop Dogg. Ugyanis Campa és Cyrano keze benne volt Snoop Wet című dalában, akárcsak Fifty új Im on it című számában.
A fiúk körzeműködtek Dev és a Far East Movement jónéhány dalában is, úgy mint a Like G6-ben vagy éppen az In the darkban.
Megint egy közös dallal rukkoltak elő, melyet a 21 éves kismamával Devvel vettek fel, ez a Sunrise, amelyet ma raktak fel a vevora. Szerintem egész jó és tényleg napfényesen ragyogó ezen a tocsogós decemberi estén!




0 megjegyzés: