The biggest music innovator is back! - Madonna

Végre, végre megjelent Madonna vadiúj klipje a Give me all your luvin című dalhoz. A klip elején az alábbi feliratok olvashatóak: "a rajongók híressé tehetnek, egy szerződés gazdaggá tehet, a sajtó szupersztárrá, de a szeretet az amitől igazi játékossá válhatsz!" Madonna velős gondolatai, egy meglepően könnyed stílusú szám előtt. És nem ez az egyetlen paradoxon a klipben.
Nem meglepő, hogy folyamatosan amerikai focistákat látni a videóban, akik ide-oda rakosgatják Madonnát, sőt a testükkel védik a popdívát, ha kell! Már a klip elején kijátszotta az énekesnő az elmúlt évek egyik kedvenc Madonnával kapcsolatos témáját, az adoptációt. :) Ügyes húzás!
De egy jelenetben láthatjuk a pop nagyasszonyát Marilyn Monroe stílusban is, no és Nicki Minaj meg M.I.A. is hasonlóan van felöltöztetve. Őket még egyszer ki kell emelnem, hiszen nagyon sokat dobnak a dalon, egyébként unalmas és monoton lenne a nóta. (ja, és Nicki adidas logós bodyja, külön 10 pontot érdemel)
A dalt korábban már hallottam, de nem lett a szívem csücske. Azonban a klip megtekintése után, a véleményem gyökeresen megváltozott!
Madonna, habár már nem 20 éves, csodásan néz ki és még mindig tud újat mutatni, ahogyan teszi ezt már közel 30 éve!

Finally, finally Give me all your luvin video has arrived! Oh, my God, this is so awsome! It's not surprise that american football players are buzzin in the video, they bringing Madonna and even they defend the 54 year old diva with their own body, if it necessary! :D She played her adoption card in the begging of the video. Smart move! :)
In another scene we see her as Marilyn Monroe or as the young Madonna. Nicki Minaj and M.I.A. looks just like her, with blonde hair and retro clothers. Oh, and i have to tell this two female innovator makes the song interesting. Without Nicki and M.I.A. it would be boring and monotonous! (and Nicki's adidas body is mind blowing)
I heard the song before, but didn't caught me. Untill i saw the video! It's a masterpiece! And we have to admint: Madonna looks still stunning, even she isn't 20 year old no more. She's still a big innovator and can make new waves just like she does it since almost 30 years long.

0 megjegyzés: