Drake ft. Rihanna - Take care video

Jó ideje nem olvashattatok Rihanna-ról a blogon. Most azonban kell, hogy szóljak két olyan számról is, amelyben az énekesnő közreműködik. Legutóbb a Drake-kel közös Take care-hez készült klip, amely már látható is. Gyönyörű, ám egyszerű klip készült a dalhoz. Ha nem tudnánk, hogy Drake Nicki Minaj-zsal jár, akkor simán megkockáztatnánk a kijelentést, hogy Riri és Drake egy pár. Hiszen annyira jól festenek együtt, de hát ezt már a What's my name klipjénél is említettük.
Ezt a videót Yoann Lemonie rendezte, aki azt mondta az MTV Newsnak, hogy amikor először meghallgatta a Take care-t, tájképet és állatokat látott maga előtt. "nagyon természetes, sok benne a levegő és azt szerettem volna elérni a videóval is, hogy sok maradjon benne az üres hely, nem egy narratív szám." - tette hozzá.
Rihanna részt vett a Coldplay új klipjének forgatásán, melyben persze az ő hangja is felcsendül. A Princess of China kedvéért ismét feketére váltott és gésának öltözött.
Aztán mostanában vették fel Rihanna saját klipjét, a Where have you been című dalhoz, mely a hírek szerint a Talk that Talk legújabb kislemeze lesz. És, ha ez még nem lenne elég, az a hír járja, hogy hamarosan elindítja az énekesnő saját divatmárkáját, no és persze promózza első filmes sikerét a Battleshipet.

It's been long time i wrote about Rihanna. But i have to report about two songs she featured. First of them is Take care, the video for the song debuted just a day ago. Drake and Rihanna fits so cool together, if we don't know the rapper is with Nicki Minaj, we could say, he and Riri are a couple. But off course not....
The Take Care video was directed by Yoann Lemonie, who told MTV News that it was an easy work, because they lookin' so good together. She also told: "When I listened to the track, I was seeing a landscape … involving animals and massive landscapes. It’s very simple but there’s this big sense of emptiness in it. It’s not narrative at all."
Rihanna also popped up in Coldplay's latest video for Princess of China, which also features her. She turned black and clothed like a goth gesha. Rihanna also shot a video for herself, latest singl of Talk that Talk will be Where have you been. And rumour has it, she will start soon her own clothing line. I can tell, she's busy in this days,





Source1 Source2

0 megjegyzés: