Pitbull's black suit

OMG! I don't like Pitbull - not talking about his music - but he looks very hot in the new Back in time video! Damn.... 
Mr. Worldwide recorded this song for the brand new Man in Black movie. We don't know why didn't Will Smith created the soundtrack of MIB III, he performed the first two (Nod ya head, Men in black). But Pitbull is definetly killing it! He became a little bit one of the "black-suits", off course ther is a hot chick in the clip, she is really badass shots some aliens.


The song features a sample of Micky and Sylvia's 1950s hit Strange love. This is a reflection of the timetravel in the movie. Her is the official video of Back in time and the first ever live performance at the Sony Entertainment event in Malibu.

Azta! Nem igazán szeretem Pitbullt - mármint az embert és nem a zenéjét - de most tényleg nagyon dögös a Back in time klipjében! Ez a dal a Men in Black harmadik részének hivatalos dala. Furcsa, hogy nem Will Smithre bízták a dalszerzést, hiszen a trilógia főszereplője jegyzi az első két rész hivatalos nótáját (Men in black, Nod ya head). De Pitbull nagyon odatette magát, a dalban hallható Micky és Sylvia 1950-es slágerének a Strange lovenak egy részlete. Ez pedig egy utalás a filmbéli időutazásra.
Pitbull a klipben végigjárja a film helyszíneit és egy kicsit ő is sötét zsaruvá válik, leküzd a csaja egy két űrlényt és persze partyzik egyet! És a kezében a világ...zseniális! XD
Alább láthatjátok a hivatalos klipet és Pitbull első élő fellépését a Back in time-mal.


0 megjegyzés: