New single from Skylar


Skylar Grey released this scary teasers for her upcoming new single Final Warning. She's driving with a truck, beside her an axe on the front seat passenger. After that, she shared via her youtube channel the second vid, she's walking in the supermarkt with the axe in her hands and she's pulling it on the floor. Just like in a creepy horror movie.


 

All of this few-faw-fum was for her new single Final Warning, the song will be released on 16th April. She announced it as the first single of the upcoming debut album, and also this Skylar Grey's favorite track.
She wrote it three years ago, but already the fav. She told, that this was the song that made her to create the whole Skylar Grey project.
Acutally i found this acapella version of the song, which contains lyrics. "i drove your truck in the lake last night, hope she was worth it...." she sings. "Im goning to the kitchen coming back with a knife" - she continues the final warning. Definetley an agressive hit! :D Can't wait!

 Final Warning is a piece of Don't look down, this is her very first album, due to release on 9th July. What to expect? She told Rolling Stone that the album is a mix of folk, pop and hip-hop music. The release date is also her best friends birthday, so she don't want to play the new music, maybe "get wasted or setting off fireworks in Hawaii...I just want to be celebrating the fact that i pushed a baby out."

Skylar will be featured on Will.I.Am.'s upcoming album Will-Power. They recorded a song together LoveBullets, and she didn't expect that it will be ever released. But Will.I.am made another interpretation of the song and rumor has it, it will be a smash!

Also Skylar made this song for the Host movie. Frickin' cool!

Official single cover
Kiadta Skylar Grey ezeket a beparáztatós teasereket, mint "utolsó" meg "második figyelmeztetés". Az egyiken egy terepjárót vezet, közben cigizik és az ülésen mellette egy balta van. A rádióban Skylar új dala szól, a Final Warning. Egy másik videóban meg egy szupermarketben látjuk viszont, amint a baltát maga után húzza a földön.
Ez persze csak a hatáskeltés része az új kislemez promójának. A Final Warning hivatalosan a hamarosan megjelenő album első kislemeze. Skylar a Rolling Stone magazinnak azt nyilatkozta, hogy ez a kedvenc dala. Még három éve írta, de mindig visszatér ehhez a dalhoz, mert ez indította el azon az úton, amely során Hollyból Skylarré alakult át.


 

Az első lemez dátuma is megvan már, az énekes-dalszerző július 9-én jelenteti meg a Don't look down című bemutatkozó lemezét. És, hogy mire számíthatunk? Skylar azt nyilatkozta: a folk, pop és hip-hop keveréke lesz. Mivel mindegyik stílus hozzátartozik a személyiségéhez. A kiadás napján lesz egy barátja szülinapja is, úgyhogy azt mondta az énekesnő, hogy nem akar zenélni aznap. "Talán bepiálunk, netán tűzijátékot eregetünk Hawaiin! Az biztos, hogy azt akarom ünnepelni, hogy világra hoztam a gyermekemet!"
Találtam nektek egy acapella verziót a dalból. Dalszöveg is van hozzá, ami arról tanúskodik, nagyon agresszív kis nóta lesz. :D A dalszöveg szerint, Skylar egy tóba vezeti a pasija kocsiját, és egy késsel a kezében jön vissza a konyhából! :O
 Én nagyon várom.



 

Skylar Grey hallható lesz Will.I.Am hamarosan érkező Will-Power című lemezén is. Az énekesnő még tavaly vett fel egy számot a mogullal, de nem gondolta, hogy bármi is lesz belőle. De Will egy új keveréssel, valami egészen más számot csinált belőle. A LoveBullets az április 23-án megjelenő Will.I.Am lemezen lesz hallható.

Ó és Skylar Greyhez fűződik a Burok című film betétdala. Alább hallgatható!


0 megjegyzés: