Nicole Scherzinger update - Possible new song?


Nicole Scherzinger is definetly up to something. While she's shines in commercials, sings on Will. I.Am's new album she also works on her own record. She tweeted recently: "was recording in studio with MikeWillMade it". This is a great news, because we already know, that this guy can make some serious r&b or hip-hop hits.
The Atlanta based producer made Rihanna's Pour it up, Kelly Rowland's Kisses Down Low, Kanye West's Mercy and also Take care of me baby for Cassie. 

Her last single was Boomerang, which is also the lead single of the upcoming still untitled album. 

Tuti, hogy Nicole Scherzinger olyasvalamire készül, aminek a mi füleink nagyon fognak örülni. A minap azt posztolta a twitteren, hogy Mike Will Made It-tel volt stúdióban. Miközben Will. I. Am új lemezén is hallhatjuk, az X-Factor zsűrijeként brillíroz, reklámokban szerepel az új lemezét is készíti. 

A pletykák szerint az új korong - mely a 2011-es Killer Love című lemezt követi - jövőre jelenik meg. De olyan hírek is vannak, melyek szerint már idén novemberben kijön a lemez. Mindenesetre Nicole mondta az X-Factorbéli szereplését a következő szezonra, hogy csak a lemezére és a promócióra koncentrálhasson. 

Mike Will Made It egyébként olyan dalokat jegyez, mint Kanye West Mercy, Rihanna Pour it up, Kelly Rowland Kisses Down low vagy éppen Cassie Take Care of me baby-je

Nicole Scherzinger soronkövetkező - pontosan harmadik - lemezének előfutára a Boomerang volt



0 megjegyzés: