New music friday


So let me show you some of my fav new songs. First of all i present you LG TeamGenius Pride. It is vibrant, it is catchy and so british. Althoug LG is from Philadelphia. Crazy, right? 

Hadd mutassak néhányat az új kedvenc dalaim közül! Elsőként az LG Team Genius Pride című nótája. Annyira lüktető és angol, mégis amerikai. Őrület, nem?


I like these kind of minimal tracks, like the one titled as Fatty Cake. Mahogany LOX is not just a songstress but also a DJ. She is telling on social media, that posts new music every monday. I don't mind... This one is awsome! 

Szeretem az ilyen minimálos dalokat, mint ez a Fatty cake című. Mahogany LOX nem csak énekel, de DJ is. Legalábbis ezt állítja a közösségi oldalán, és hogy minden hétfőn új zenét állít elő. Nekem mindegy, ez a dal nagyszerű!



Do you know Klangkarussel? One of my fav artists! I love the music they making. My first was Jericho, but this new piece Follow is ..... marvellous! I think this will be my new fav from the austrian duo.

Ismeritek Klangkarusselt? Egyike a nagy kedvenceimnek. Az első amit tőle hallottam a Jericho volt, de ez az új száma.... eszméletlen! Lehet, hogy ez lesz az új kedvenc az osztrák duótól!


And least i give you some hungarian masterpiece! I love this one, although i don't like Magdi Rúzsa, but this track with Halott Pénz (deadmoney XD) is magical. So listen to it! 

És utolsóként egy kis magyar muzsika! Nagyon megtetszett már elsőre is a Halott Pénz és Rúzsa Magdi közös dala. Amúgy Magdit nem szeretem, de együtt nagyszerűen hangzik a dedmanival!




0 megjegyzés: