New song: Cali Dreams

 

Van még mára egy friss ropogós nóta is, Vintage Culture nevű brazil DJ-től. A Cali Dreams című dalt néhány órával ezelőtt mutatták be és szerintem nagyot fog szólni! Nálam már nagyon szól mindenestre. Szóval a dalban a Fancy Inc. és a The Beach működnek közre és meglehetősen fülbemászó, pörgős EDM számról van szó. 

Amit Vintage Culture-ről tudni érdemes, hogy amikor édesanyja mérges biztosan Lukas Hespanhol Ruiznak szólítja, ugyanis ez a polgári neve. A mindössze 27 éves zenész nem ma kezdte, hiszen van már pár sokat játszott nótája. Így - az én személyes kedvencem - az I will find, amelyben Rooftime-mal működött közre vagy a Why don't you love, nem is beszélve a sok-sok remixről. Vintage Culturet tavalyat a Forbes a harminc legmeghatározóbb harminc alatti előadó közé sorolta, ezzel generációja egyik legmeghatározóbb brazil művészévé vált. Az elmúlt évben a dalait 1,2 milliárdszor streamelték, ami azért nem semmi teljesítmény. És a tavalyi év nagy dobása volt közös száma a house nagy ágyújával Tiestoval a Coffee. 

A Fancy Inc.-t Adriano Dub és Matheus Rodriges alkotják és magukat az elektronikus zenébe helyezik. Gyakorlatilag dalaikban bejárják a nosztalgikus dallamokat és a klubzenéket is. 

A The Beach név pedig egy angol énekest takar, aki a vokált biztosítja a nótához. 

A három előadó legmeghatározóbb stílusjegyeit ötvözte a Cali Dreamsben, amelyet a Spinnin Records gondozásában adtak ki. 

 

 I got a brand new song for today. Only a few hours before released Vintage Culture his new song Cali dreams with Fancy Inc. featuring The Beach

If you don't know Vintage Culture i tell you a few things. Last year his songs reached 1,2 billion streams, he were featured on Forbes 30 under 30, becoming one of the most influential brazilian artists of his generation. He released a song with Tiesto last year titled as Coffee. Vintage Culture gave to us hits like Why don't you love, or I will find and many remixes. 

Fancy Inc. is a fellow brazilian DJ duo consisted of Adriano Dub and Matheus Rodriges. The Beach made the vocals, and he is from the UK. 

On Cali Dreams they combined their signature styles, the song was released by Spinnin Records.

0 megjegyzés: