Madonna @Superbowl

12 perces gigafellépésével szórakoztatta a nagyérdeműt Madonna tegnap a Superbowl félidejében. Az egész világ várta már a popdíva visszatérését jelentő fellépést, amelyen nem hazudtolta meg magát az 53 éves sztár.
Már a belépője is mutatta, hogy monumentális performanszra van kilátás. A showt a Vogue című slágerével kezdte, aztán jött a Music című slágere, amely közben 20 éveseket mehazudtoló mozdulatokkal perdült át kézen az egyik táncosa hátán! :O
Kis Party Rock Anthem is belefér a Madonna showba, de szerintem jó kis trió az LMFAO és Madonna.
Aztán jött az, amire mindenki várt, az új sláger a Give me all your luvin Nicki Minaj-zsal és M.I.A.-vel. Ami egyben a dal ősbemutatója is volt! :D Minél többet hallgatom, annál jobban tetszik...
Aztán bevonult Cee-Lo-Green is... :D Nagyon viccesen nézett ki, aztán következett az ikonikus Like a prayer! Egy óriási gospelkórus a háttérben és Cee Lo Madonna jobbján és ezzel a monumentális dallal ért véget a SuperBowl show. Megérte várni rá!

Madonna rocked the stage last night @Superbowl halftime, while she performed her biggest hits Vogue, Music, Like a prayer and also her latest smash hit Give me all your luvin. The performance was incredible and awsome. She looked stunning, danced like a 20 year old chick (actually she looks so...) and the crowd went crazy! Nicki Minaj and M.I.A. joined her on stage while she performed Give me all your luvin, first time ever! And LMFAO also hit the stage, they performed Sexy and i know it with the queen of pop and Cee Lo Green also popped up. They singed Like a prayer together, and a gigantic gospel choir were on the stage too. It was awsome, was worth to wait.


0 megjegyzés: