New video: Skylar Grey

Na, végre megjelent Skylar Grey klipje a nagyon várt C'mon let me ride-hoz. Szerintem, fergeteges lett a klip! Nem is gondoltam volna, hogy Skylar ennyire vicces tud lenni. De az egész dal szarkasztikus és kétértelmű, a klip meg ehhez a kettősséghez idomul. És Eminem....na hát kérem, már hiányoltam őt!
Azért ez a klip erősen nagy váltás a Invisible című opushoz képest. De jó, egyértelműen jó.
Az a bringa, a szarvasagancsokkal, meg dr. Grey plasztikai sebészete...hát hanyattvágtam magam.

At long last, Skylar Grey released her crazy funny video for C'mon let me ride featruing Eminem. I think the clip is great, hilarious, sleazy and cool! I didn't thought that Skylar could be so funny like that. And Eminem....oh God, i missed him so much! They already worked together, as you may know. Skylar wrote the hit single Love the way you lie for Eminem. And the songstress also singed in the monster hit I need a doctor. 
This is video is a big turn from the suicidal Invisible to the crazy plastic surgeon dr. Grey. But i like it! That bike, the surgery with chainsaw....and the results! :D You have to watch this! 



New song+performance by Viva Starr

Viva Starr on X-Factor Hungary
Na, ez az a hír és a dal, ami miatt fontosnak tartom, hogy bokros teendőim közepette is megírjam ezt a bejegyzést! (Meg még van pár fontos gondolat, amit feltétlenül megosztok veletek)
Tegnap az X-Faktorban mutatta be Viva Starr vadiúj Triangle (háromszögű) című dalát. Az énekesnőt csak bámulhatták az X-Faktorosok, hiszen olyan dögös és energikus show-t varázsolt a színpadra, hogy az embernek elállt a szava!
Végre, végre az RTL Klub felfedezte magának Vivát! :) Remélhetőleg a jövőben még többet lép fel majd fel tv-ben és hamarosan kapjuk a Triangle klipet is. Mert ez a szám az a szám, amit ezerszer is meg tudnék hallgatni!!! (Akárcsak a Bang!)

Official cover of the new song
So, this is the news why i continue blogging, even if i'm so busy. (Plus i have a lot to tell you guys, my mind is full with ideas.)
Yesterday, our secret treasure Viva Starr premeiered her wonderful new song Triangle on X-Factor Hungary via a live performance. The only 22 years old songstress looked stunning and the performance was overwhelming, hot and sexy! The contestants can look like bunny in the grass, because Viva Starr blew up the stage! The song is cool, i would listen to it thousand times! (Just like i was with Bang.)

I love this wonderful new song, i hope the video will come soon and we'll see Viva Starr repeatedly on TV.