Sugababes rises again?



Jó ideje nem hallattak magukról a brit "cukorfalatok" vagyis a Sugababes. A trió legutóbbi átalakulása nagy port kavart, s a rosszmájú pletykák rá is nyomták bélyegüket a legutóbb Sweet 7 című lemez eladási statisztikáira. De a csajok egy vadonatúj, pörgős, modern dallal jelentkeznek szeptemberben (digitális formában szeptember 5-én elérhető az Egyesült Királyságban). Az új zene a Freedom (Szabadság) címet viseli. Ami a dal koncepcióját illeti: továbbra is elsősorban Amelle-re építettek a zeneszerzők, de mindhárom "cukibaba" hangja felcsendül benne. A dal egyébként a Nokia N8 hivatalos reklámdala is lesz.

A videót Sean de Sperengo rendezte:
"Hogy csodaszép legyen a videó, fontos volt a világítás. A klip pedig csak csodaszép lehet, mert a lányok csodásan festenek a képeken." - mondta Sperengo. A klipben használt kosztümöket egy olyan tervező álmodta meg a csajoknak, aki már Lady Gaga-nak is tervezett jelmezt vagy éppen Katy Perry-nek
A klip nagyon felszabadult, ami a dal címéből és hangulatából egyértelműen következik.

A Sugababes 8. stúdióalbuma - az új felállás első közös lemeze - ez év végén jelenik meg.



Much time passed since we heared new material from the Sugababes. The british girlgroups transformation lashed the feathers up , and left his mark to the record sales of Sweet 7. The girls releasing a new single in september (digitally release date 5th September), called Freedom. As regards the concept of the song, the writers build it on Amelle, but the other two girls Heidi and Jade also sings. Freedom is the official song of Nokia N8 Pink. 


The video was directed by Sean de Sperengo. The costumes in the clip was created by a fashion designer who also made fancy dresses for Lady Gaga and Katy Perry. 


Sugababes' 8. studio album will be out late this year. 



0 megjegyzés: