Maroon5 ft. Christina Aguilera - He moves like Jagger!

Ismét egy érdekes páros alakult, egy olyan, amire néhány éve nem gondoltunk volna. Christina Aguilera a Maroon5-val állt össze egy dal erejéig. Ám, ha közelebbről megnézzük ez nem is annyira meglepő, hiszen Christina és a band frontembere Adam Levine a The Voice című amerikai tehetségkutató műsorban zsűriskednek. Ott találtak hát egymásra az énekesek.
A jó együttműködésnek meg is lett az eredménye, hiszen az új kollaborációból született a Moves like Jagger című dal, amely teljesen elüt a Maroon 5 eddigi stílusától. Ám ez egyáltalán nem baj, hiszen a dance-s, szintis beütés kifejezetten jót tett a dalnak.

A hozzá készített klipet tegnap hozták nyilvánosságra, melyben Adam Levine csodás felsőteste is elő-elő bukkan. De láthatunk archív felvételeket a fiatal Mick Jagger-ről is és persze Christina is feltűnik az új videóban.

Again, a duet we never thought it will happen before. Christina Aguilera and US pop-rock band Maroon 5 teamed up for a new song. But this is'nt suprise, because Adam Levine and Christina are both judges on the US talent show The Voice. So the "common children" has a name: Moves like Jagger. It is different than the other Maroon 5 materials, but its not a problem. The song light but fresh, and dancy. 

The video for Moves like Jagger was released yesterday worldvide, which contains some archive records about the young Mick and Adam's g gorgeous upper body peeps out! Thank God for this men! ;-)


0 megjegyzés: