Meet the Problem Girl

Natalia Kills will release new single titled as Problem on next Tuesday. The single is one piece of her new album Trouble, about she said this is a confession about her life, which was full of problems in her earlier years.
Her life was hard as a kid, she was very motivated to become one day glamourus and famous. She will sing about her father her family, when she and her siblings lived in a studio apartment also when she visited her father in jail.
She told ZINK Magazine, that se was forced to create carreer, otherwise she would stay homeless.
"I'm your dream girl, this is real love But you know what they say about me That girl is a problem Girl is a problem, girl is a problem..."  as she sings in the new song, which can you listen below. 
Can't wait to listen the new album! 






Natalia Kills hamarosan, jövő kedden adja ki új dalát, amely a Problem névre hallgat. "I'm your dream girl, this is real love But you know what they say about me That girl is a problem Girl is a problem, girl is a problem..."  énekli a dalban, vagyis: "Én vagyok neked az álomnő, ez igazi szerelem. De tudod, mit mondanak rólam: ez a csaj maga a baj..." 

Kills a ZINK Magazi nnak azt mondta hamarosan megjelenő Trouble (Baj) című lemezéről - melyen egyébiránt ez a szám is rajt lesz - hogy ez egy vallomás az életéről. Amely fiatalkorában nem volt problémamentes, hiszen megélte azt, hogy majdnem fedél nélkül maradt családja, élt luxusban, de nyomorogva is. Ezeket is megénekli a brit tehetség hamarosan megjelenő albumán. 
A magazinnak azt is elmesélte, hogy a rossz helyzete motiválta arra, hogy híres és sikeres legyen. "Azt hiszem muszáj volt karriert építenem, vagy egyébként hajléktalanná váltam volna." - mondta az énekesnő.

A kiszivárgott dal fentebb található. 

0 megjegyzés: