The fire has definitely started to burn

You know: i really adore good, hot urban music. So i was so excited after the AMA's. I watched the whole show and noticed Lil Wayne's and Christina Milian's performance. That song is banging!
There were rumours about this two dating, now they confirmed it. Start the fire is a hot urban music - will be on Weezy's Tha Carter V (release date: dec. 9.)- he raps about: he's "in love with a hot girl, and they don't get it". And also drops some hints about their busy sex life. Lol!

In 2012 Christina signed to Young Money and then announced the new album. We are still waiting for that! The AMA performance with Lil Wayne was her first ever live award show performance - she confirmed to E! earlier the show. The songstress made a deal with E!, and her own reality show titled as Christina Milian turned up will hit the screens in early 2015.
The network recently stated that the show follows singer and actress Christina Milian's career, love life, and her relationship with her Cuban-American family: her overprotective mother/manager Carmen, her two feisty and outspoken sisters Danielle and Liz, and her adorable daughter Violet.

Hm..well maybe it will be interesting, but i am more curious about that new music. I hope we'll hear a lot more about her in the near future, and i mean musically! 


Tudjátok, hogy a jó kis urban zenénél kevés dolgot szeretek jobban. Úgyhogy, miután megnéztem az idei American Music Awars gálát, tisztára izgatott lettem. Annyi jó zenét hallottam ott. Itt van máris példának okáért Christina Milian és Lil Wayne közös száma. A Start the Fire (gyújtsunk tüzet) című nótával a páros gyakorlatilag beismeri a hetek óta burjánzó pletykákat, vagyis hogy ők egy pár. Hiszen Wayne a számban arról szövegel, hogy "szerelmes egy dögös csajba, de ők nem értik." Meg néhány infót arról is elejt, hogy mennyire mozgalmas kettejük nemi élete, na meg hogy naphosszat csak szexelnek. Nem lehet ezeket a sorokat, nem félreérteni. ;-) A dal Weezy december 9-én megjelenő Tha Carter V. című nagylemezén lesz hallható.

Mindeközben Christina sem tétlenkedik, hiszen 2012. óta már a Lil Wayne vezette Young Money-nél dalolászik, és a rapmogullal közösen készítik el új - nagyonnagyonnagyon - régóta várt lemezét. Az énekesnő ezen túl számos tévés felkérésnek tesz eleget. Szerepelt a The Voicban, megmutatta tánctudását a Dancing with the Starsban és éppen készülőben van első realityje. A Christina Milian Turned Up vagyis Christina Milian előlép 2015. első felében érkezik az amerikai tévék képernyőire. A műsor végül is egy dokumentum sorozat, legalábbis ezt adta ki róla a gyártó E!Networks. A közleményben azt írják, hogy az epizódokból kiderül majd, hogy Miliannek milyen rohadt nehéz egyensúlyt találni a munka, a család és a szerelmi élet között. Főszerepben persze a tehetséges énekesnő lesz, no meg menedzsere és anyukája Carmen, és két lánytestvére Danielle, no meg Liz. Persze nincs tévéműsor cuki gyerekszereplő nélkül, úgyhogy a nézők számíthatnak rá, hogy Christina kislánya Violet is gyakran felbukkan majd.


0 megjegyzés: