Lil Wayne album refused to release

Weezy just announced yesterday via twitter that his highly anticipated Carter V album will be not released this year. At least not by Cash Money Records. The 11th album of Lil Wayne first was scheduled to release in May, then pushed to October and then December. Now, it's clear there will be next year. 

Lil Wayne tweeted, that he wants to leave his label, because his creativity is a prisoner in there. He also said, that wants nothing to with Birdman and Cash Money records. Birdman a.k.a. Baby was mostly referred by Weezy like his father. The other problem with this statement is, that Wayne's carreer basically linked to Bryan Williams. Baby signed the rapper when he was a teenager and played a major role in his carreer, becoming a star. As well in the career's of Nicki Minaj and Drake. And Weezy's record label Young Money is a subdivision of Birdman's Cas Money. So this will be a long and painful fight for him and Wayne admitted it: "i want off this label and nothing to do with this peapole but unfortunately it ain't that easy."

Mégsem jelenik meg a közeljövőben Lil Wayne régen várt 11-ik lemeze a Carter V. A rapper tegnap arról írt twitterén, hogy szakítani akar a Cash Money Recordsszal, mivel annak vezér és egyben Weezy fogadott apja Birdman úgy döntött nem hajlandó a kiadó az anyag megjelentetésére. Hogy ez a döntés pontosan miért született nem lehet tudni, csak annyi derült ki Weezy tweetjeiből, hogy börtönben érzi magát a kiadónál.
A Carter V megjelenését először idén májusra tervezték, ezt eltolták októberre, majd legutóbb decemberre. Azonban most úgy tűnik, hogy a rapmogul korongja csak jövőre kerülhet a piacra.
Birdman, aki Baby néven is rappelt a Cash Money Records egyik alapítója és nagyfőnöke. Az ő cége alatt működik Lil Wayne kiadója a Young Money, amely olyan sztárokat fedezett fel, mint Drake vagy Nicki Minaj. Baby volt egyébként az, aki a tinédzser Waynet leszerződtette és gyakorlatilag sztárt csinált belőle, elindította a hírnév felé vezető úton. Ahogyan segítette Nicki Minaj és Drake útjának egyengetését.

Úgyhogy nem lesz olyan egyszerű menet ez Weezy számára, aki maga is beismerte ezt a tényt: "meg akarok szabadulni ettől a kiadótól és nem akarom, hogy közöm legyen ezekhez az emberekhez. Ez éppenséggel nem lesz egyszerű dolog." 

0 megjegyzés: