We can't stop LISTENING!

Maybe i wrote already about Becky G recently. I really loved and found it hilarious that she recorded a song which was actually a J.Lo cover and J. Lo starred in the music video. The song Becky from the Block was so cool and first thought about the young mexican-american talent, that she is very original and a true artist. And then she turned into somehting commercial-teen-pop-idol what i really hate. The songs that she released after that were nothing but gimmick trash... 
The teen music-sensation had a blast year in 2014, the Time magazine named her as one of the most influental teens. They also picked Lorde and Sasha, Malia Obama, Kylie and Kendall Jenner. 

Becky said, that this is an honor to her, and she's ready to carry. The latino talent is also ready to release her highly anticipated debut album which will be relesed in March or February - exact release date still unknown.

Today watched and listened the only 17 year old musician's new single Can't stop dancing. Dr. Luke produced the new mid-tempo catchy single (who also signed her to his label Kemosabe Records) and Cirkut helped a bit alongside with Rock City. (The trio made Becky's previous hitsingle Shower too.)

The video was released today and directed by Hannah Lux Davis. This very young american music video director made so great visuals like Cher Lloyd's With your love Im out by Ciara featuring Nicki Minaj and Bang, Bang by Jessie J Ariana Grande and Nicki Minaj, or Jessie's Burning up, Ariana's newest vid Love me harder. So she is a very talented professional with great vision. I think in the Lux Davis made videos the focus is on the character - this effect achieved by very close shots and slow camera moves. 
(Although in this video 80 percent of the close shots contains commercial...) So Becky G's newest visual is flawless and fun just like the new song Can't stop dancing. The latina told earlier: she performed the song while was on tour with Katy Perry and the audience just blew up. The song is really catchy, and it was a massive big surprise to me. Lookin' forward to the first album.
VIDEO UNDER THE TEXT!

Talán volt már egy post Becky G-ről, de lehet hogy meg akartam írni, de elmaradt. Minden esetre vagy egy éve találkoztam a fiatal énekesnő nevével először a Becky from the Block című dalocska kapcsán. A cím habár ismerősen csengett egészen addig, amíg meg nem néztem a klipet nem sejtettem, hogy ez egy remake. Mégpedig Jennifer Lopez Jenny from the Blockját gondolta újra a mindössze 17 éves tehetség, ráadásul J. Lo annyira laza, hogy fel is tűnt a klipben :) Ekkor azt gondoltam, ez a kislány egy igazi művész és egyedi, valamint tehetséges. Aztán valami történt vele és olyas valamivé vált, amit én már annyira nem szeretek. Leginkább reklámfogásnak nevezhetőek az azóta kiadott dalai, amikben a dalszöveg a la-la-laval és oooooh-kal van helyettesítve.

Na, de ma meghallgattam a Can't stop dancing című új szerzeményt, amelyben Becky új főnök Dr. Luke (nemrég szerződtette le a Kemosabe Recordshoz) és Cirkut meg Rock City voltak a fő elkövetők. (Ők írták Becky előző kislemezdalát a Showert is) A Can't stop dancinghez épp ma adták ki a klipet, ami pedig Hannah Lux Davis keze munkáját dicséri. A fiatal (csak 28 éves, mint én LoL) rendezőnő már számos
sikeres projektet tud a háta mögött, olyan munkái voltak mint Cher Lloyd With ur loveja, vagy a Jessie J Ariana Grande Nicki Minaj féle Bang Bang, vagy éppen Ciara Im outja na és ott van a legújabb Ariana klip is a Love me harder. Azt a 'tudományos' megfigyelést tettem, hogy Lux Davis videónál a karakter kerül a középpontba és ezt úgy éri el, hogy sok közeli felvételt használ az énekesről meg szereti a lassú közeli totálokat. (Mondjuk ebben a klipben a közeli képek 80%-a reklám és termékmegjelenítés....) Igazán ezek ilyen imidzs klipek, amelyeknek történetük nincs, viszont jól néznek ki és tényleg mutatósak. Becky új videója szórakoztató és szép lett. Szórakoztató és kellemes, mint a Can't stop dancing maga. Amelyről az énekes-rapper-dalszerző azt mondta korábban, azért esett erre a dalra a választása, mert  többször előadta már élőben miközben Katy Perryvel turnézott és a közönség el volt ájulva ettől a daltól.


Becky G számára egyébként nagyon eredményes volt ez az év, felkérték hogy lépjen fel a Kiss FM Jingle Ball elnevezésű nagyszabású koncertsorozatán, a Time magazin a legmeghatározóbb amerikai tinik között emlegeti az Obama gyerekekkel és Kylie meg Kendall Jennerrel és Lordeval együtt, na meg végre van kiadója és lemezszerződése és persze készül a lemeze is. Erről annyit tudni, hogy a dalokat már kiválogatták, nagyjából kész is vannak, már csak apró simítások és utolsó ellenőrzés van hátra, hogy minden tökéletes legyen. A várva várt debütáló lemez március vagy február környékére várható - pontos dátum egyelőre nem ismert.


0 megjegyzés: