Inna can sing for sure!

For the first time i didn't like her music. Nay, i hated her and always joked about her name... And once i watched an on street video of Inna while she was singing Take me higher in Barcelona. She was all clothed up, her hair curled, barefoot in flip-flops, and she sang the song live alongside with a guitarist and a guy who drummed on a box. 

That was the moment when the romanian hit sensation convinced me about her talent. Actually, at this point i already loved her summer-hit Cola song.
So i checked the newest EP Summer Days. You can say, that every song from Inna is the same, they share the same template etc. but i really enjoyed Summer Days. She recorded uptempo club-banger hits, bit deep-house influented tracks, urban style song, and also i found a sort-of ballad. 

The songstress releases week after week a newer acoustic video for this songs, or even newer songs. I gotta share some of this with you. OH, and already forget it, Inna's new song Diggy Down. Have you listened yet?
Not? Then you should, here is the chance!

Eleinte nem kedveltem Innát, sőt egyenesen felállt a hátamon a szőr tőle. Még viccelődtem is a nevével (ha Inna a Take me highert adja elő. Ott ült ő, egy kopott farmerban, meg valami blúzban - tehát felöltözve - egy ládán és kevés sminkkel arcán, hullámokkal a hajában teljes átéléssel énekelte a dalt, ami egyébként egy klubsláger. De ebben az előadásban egészen más érzést keltett, mert élőben adta elő Inna egy dobos és egy gitáros kíséretében. Na, ez volt az a pillanat, amikor meggyőzött!
egy p betűt elé teszel, egy szerv neve jön ki XD - ez csúnya volt tudom ).... Aztán egyik nap megnéztem egy klipet, amelyet Barcelonában vettek fel és
Akkor már a Cola Song egyébként a kedvencem volt.

Végighallgattam a Summer Days című EP-t, ezen amúgy a Cola Song is rajta volt. Mondhatja bárki, hogy Inna dalai egyformák, de a Summer Days-en találni deep house beütésűt, nyári slágert, kicsit urban stílusút és balladába hajló nótát is. Mondom ezt én, aki fél éve még rühellte Innát és most meg újra és újra elindítom a Summer Dayst, mert nincs olyan nóta amit ne imádnék rajta.

Aztán ott vannak Inna akusztikus videói, amelyeket rendszeresen elkészít a dalaihoz és feltölti a youtubera. Na ezek zseniálisak, egy-egy diszkószámot igazi művészeti remekké varázsol ezekkel. Ebből mutatnék nektek párat. Ó, és majd elfelejtettem Inna új dala Diggy Down. Hallottad már? Nem? Pedig kellene, itt a lehetőség!

0 megjegyzés: