Kelly is back!


Seems like the good ol' Kelly Clarkson is back! The american songstress uploaded the lyric video for her single Heartbeat song. This is her first single from the upcoming album Piece by Piece. Greg Kurstin produced the power-pop single who also made Stronger.
It's been four years since Kelly Clarkson released studio album, she only launched a christmas album and greatest hits compilation. She hadn't been gone, Clarkson focused on her private life: gave birth last summer to her adorable daughter River Rose, and two years ago married Brandon Blackstock.

Her new album Piece by Piece scheduled to March.


Úgy tűnik visszatér Kelly Clarkson! Az American Idol 1. évadának győztese nem sokkal ezelőtt tette közzé új dalának a Heartbeat Songnak dalszöveges videóját a Youtubeon. Az énekesnő azzal a Greg Kurstinnel működött együtt az energikus-pop himnusz megalkotásában, akinek nevéhez fűződik a Stronger című sláger is. A Heartbeat Song egyébként Kelly márciusban érkező albumának a Piece by Piecenek az előfutára. Az énekesnő már négy éve nem adott ki stúdió albumot. Ez idő alatt sem tűnt el azonban, csupán annyi, hogy a magánéletével foglalozott elsősorban. Tavaly júniusban megszületett kislánya River Rose, és két éve már hogy bekötötték a fejét, ugyanis férjhez ment Brandon Blackstockhoz.Az elmúlt évek alatt csupán karácsonyi lemezeket és válogatás albumokat kaptunk Kelly Clarksontól, ennek azonban a Heartbeat Songgal hivatalosan is vége!

0 megjegyzés: