A new album is in the works


Justin Timberlake új albumon dolgozik, amelyről a többszörös Grammy és Emmy díjas zenész és színész Jimmy Fallon talk showjában beszélt a minap. 

Tudjátok, hogy a kétezres évek elejének zenéje nagy kedvencem a deep house és future house számokon kívül. Úgyhogy én hiányolom a jó öreg Justin számokat, amikor még minden más volt. Mert ugye régen minden jó volt! Voltak nyitva éttermek, kávézók és még koncerteket is tartottak.... Na jó, hagyjuk a siránkozást, beszéljünk Justinről. 

A beszélgetésből kiderült, hogy Justin a napokban ünnepli 40-ik születésnapját!!! (Ki hitte volna, még emlékszem a spagettihajú hülyegyerekre a kilencvenes évekből...) Amúgy Jimmy is megjegyezte, hogy nem tűnik Justin negyvennek. Szerintem sem. :) Ráadásul nemrégiben napvilágot látott második gyermeke Jessica Biellel.

Fallon felhozta a beszélgetés közben, hogy JT megosztott az instáján egy képet Timbalanddel munka közben. Erre a zenész megerősítette, hogy egy új albumon dolgozik. "Folyamatosan dolgozom valamin a stúdióban" - mondta. - "Pár dallamot már le is játszottam neked, mondjuk el nyugodtan" - tette hozzá, utalva arra, hogy Jimmy Falonnal jó barátok már egy ideje. A showman elárulta, hogy nagyon jók a dalok és nem is érti, hogyan bírja ki a zenész, hogy nem osztja meg az új számokat azonnal. JT elárulta, hogy habár már kb mindenkivel dolgozott együtt aki valamit is számít a zenei világban, de még Kendrick, Travis Scott hiányzik a listáról.

Hát én nagyon várom, mi fog kisülni ebből az új albumból. Addig is itt egy friss fellépés, az új amerikai elnök beiktatásának műsorából. 


Justin Timberlake is working on a new album, the musician confirmed that on the latest episode of The Tonight Show with Jimmy Fallon. 
You know that im a fan of the early 00's and really miss some good old JT music. So i was thrilled to
hear that he is working on something new. Jimmy mentioned that Justin posted a photo of him and Timbaland on his instagram. And he just confirmed that he's been in and out of the studio. Fallon also asked him about his dream collabs, because the former N Sync member already worked with almost everyone in the music industry. Justin told Kendrick and Travis Scott are missing from his list. 

I am very curious about this new record, because he gives me this nostalgic feeling everytime i see his face or hear his voice. Those days were way much better, you know restaurants were open, and cafés too, and also there were some concerts, music festivals. Nowadays.... Let's not even talk about it. 

Justin Timberlake will be 40 years old tomorrow. Can you imagine? Spaghetti haired Justin from N Sync is already 40?! Yes, you are old, and me too.. 

0 megjegyzés: