Nelly's new song - live performance

Három nap múlva új albummal jelentkezik a kétezres évek egyik legkedveltebb rappere Nelly. Meg is érkezett a második dala a Heartland címet viselő korongról. 
Breland és Blanco közreműködésével vették fel a High Horse című nótát, amellyel már be is mutatkozott a hármasfogat a Jimmy Kimmel Live-ban.

         

Nelly a dalról azt mondta "A jó zene össszehozza a jó embereket....Amikor a dal rögzítése után másnap felébredtem azt gondoltam, na összehoztunk tegnap valami nagyszerűt! Miután az elmúlt év mindenkinek kemény volt, remélem, hogy a High Horse a hip hop és country rajongóknak ad egy okot, hogy újra együtt bulizzunk." 

A rapper legnagyobb sikerű lemeze annak idején a Country Grammar volt, amelynek húsz éves évfordulóját ünnepelte tavaly tavasszal. A 2000-es megjelenés óta egy LP-je volt még, az M.O. 

Az új zenei anyagról azt tudhatjuk már, hogy erősen áthatja a country zene, amely a közreműködő előadók listáján is látszik. A korong megjelent dalai már megvásárolhatóak, de a teljes anyag 27-én jelenik meg a Columbia gondozásában. 

Alább láthattok még egy videót, amelyben a rapper a Good Morning Americában lép fel a Lil Bit című számával, mely szintén megtalálható lesz az új korongon. Ezzel a track-kel egyébként platina minősítést ért el. Bővebben⬇

In three days will debut the new EP of midwest rapper Nelly. Heartland is a country influenced record, feautres numerous stars of the genre. Nelly's biggest record was Country Grammar, since then he released LP M.O. and now Heartland. 

He was one of the most played rappers of the 00's and celebrated 20th anniversary of CG last fall performing a medley of his old tracks at AMA 2020. 

High Horse is the second track of the record and he collaborated on it with Breland and Blanco. He told about the song: " Good music brings all types of people together and this track, ....When I woke up the next morning after recording it, I thought “wow we did something really wild last night!’ After a tough year for everyone, I hope ‘High Horse’ brings hip hop fans and country fans together to celebrate us all being together again!”

The rapper performed the song last night on Jimmy Kimmel Live, you can watch the performance above. 

What do y'all think of High Horse? 

Take look at 'nother live performance of Heartland track Lil Bit on GMA.

0 megjegyzés: