Hypnotic voice: Lo-Fang

I have to show this handsome and talented man to you, guys! Because he makes something, which is really remarkable. I think Lo-Fang is a gift from above...maybe he is an alien, i don't know, but his music is touching, hipnotizing, addictive and i just can't get enough... Oh, my Gosh!

So, what i know about him is that, he is a LA based artist. I mean a true artist, because he sings, writes, and he plays various instruments. For example he plays the violin, cello, guitar, piano! He's voice is...can't find the right words. The handsome strangers real name is Matthew Hemerlein. Although he listened to Wu-Tang-Clan and Snoop Dogg in middle school he creates some pretty trance-disconcerting music right now. Classical music mixed with modern, electronic elements, plus a little bit of misterious mood, and his awsome voice. Im in love with Lo-Fang...i mean, his music off course! :D

I accidentally found his You're the one that i want, which is actually a cover from his debut album Blue Film. But Lo-Fang says, that he think's about the covers like remakes - even in the case of movie films.

So this song was featured on Chanel's No.5 advert, it was a great success to him. But this is only one of Lo-Fang's many wonderful songs. The debut album Blue Film contains 12 magical track performed by Lo-Fang, and i gotta tell you that this guy makes some REAL original thing in this diluted music industry.

Just close your eyes and listen to him.... Nah, what do you think? I wanna marry him!! Right f**king now!   ...ethereal.




Muszáj ezt a jóképű és hihetetlenül tehetséges pasit bemutatnom Nektek! Olyan fantasztikus és utánozhatatlan zenét művel Lo-Fang, hogy az már fáj! Szerintem a pasi földönkívüli...nem igaz, hogy igazi..A zenéje lehengerlő, hipnotikus, varázslatos, csodálatos!!!! Nem bírom abbahagyni a dalok újra és újra hallgatását! Atyám. Ráadásul tudjátok rólam, hogy a fogak és a jó pasik a gyengéim...no meg a jó zene! :D

Amit tudhatunk a fiatalemberről, hogy Los Angelesben él. Polgári neve Matthew Hemerlein és ötéves kora óta zenei képzésben részesült. Először szülői indíttatásra kezdett hegedülni. Aztán jött a többi hangszer. Nemsokára már csellón is játszott, majd megtanult gitározni és zongorázni is. A fiatalember maga írja a dalait, a szövegeket és a zenéket is, és van, hogy a színpadon ragad hegedűt. Ami pedig egy rohadt nehéz hangszer (na, nem a súlya). Lo-Fang középiskolásként még Wu-Tang-Clant és Snoop Doggot hallgatott, mostanság azonban hihetetlenül eredeti hangzásával simogatja a érzékeinket. Hiszen Hemerlein zenéje egyfajta keveréke a klasszikus és a modern, elektronikus zenének. No, meg persze a világot látottsága is hallatszik a dalokon, ugyanis Lo-Fang rengeteget utazik és a debütáló lemez, a Blue Film dalai is utazgatás közben születtek.

A legfantasztikusabb a dalokban az, hogy észrevétlenül kever stílusokat és meglepően csinál olyan modern
egyben klasszikus hangzású dalt.

A hangja elképesztően érzéki, hipnotikus és tényleg szerintem mágikus. A mélyet és a falszettet is zseniálisan adja.

Az amerikai művész zenéjére a Chanel is felfigyelt, hiszen a You are the one that i want című coverje a No.5 parfüm reklámjának gerincét adta. Persze Hemerlein nem szereti covernek nevezni ezeket feldolgozásokat, inkább úgy tekint rájuk, mint remake "ahogyan a Batmannel csinálta Christopher Nolan" - mondta egy interjúban. A Blue Film volt debütáló albuma, amelyet egy mixtape előzött meg, mostanság pedig végigturnézza Amerikát, a zenekedvelő közönség legnagyobb örömére.

Tényleg, csak indítsd el a dalt, csukd be a szemed és ha pár pillanatot vársz hatalmába kerít Lo-Fang szuperereje!

Imádom! Nem lehet betelni vele Lo-Fanggel. Azonnal vegyen feleségül!!!!  :D




Lo-Fang Facebook
Lo-Fang Youtube
Lo-Fang web
Blue Film album amazon.com 
Blue Film albom iTunes

0 megjegyzés: