Nicki Minaj - Bed of lies


Yesterday was the 2014 EMA in Glasgow, which was hosted by Nicki Minaj herself. She was stunning at the gala - no offense people this is my opinion. The rapper-singer performed her biggest hits, plus premiered a brand new song titled as Bed of lies and featured by my personal favorite artist Skylar Grey.

This song will be maybe on her next album Pinkprint, because Nicki told on stage that the record will be released soon. But she also told earlier that no collabs will be on that record. Anyway, i love this song. Skylar added some real misty mood to Nicki's raps. Check it out!







Tegnap volt a 2014. EMA díjátadó Glasgowban, amelynek házigazdája a rapper-énekes Nicki Minaj. A
"művésznő" egyékbént jól nézett az este folyamán, nekem a piros és a fehér rucija tetszett a legjobban. Fel is lépett nem csak levezényelte az estét, hiszen előadta legnagyobb slágereit. Na, meg először lépett színpadra a Bed of Lies című számával, amelyben az én személyes kedvencem Skylar Grey vendégszerepel. Talán ez a szám is rajta lesz Nicki következő lemezén amely a Pinkprint címet kapta. Bár a rapper korábban azt nyilatkozta, hogy nem lesznek rajta duók. Mindegy, a dal szerintem állat! Skylar egy kis "ködös" hangulatot ad a nótához és ez így tökély!

0 megjegyzés: